VTV-Tornooien

Tiener Toer (winter)

De Tiener Toer gaat door op 16/03/2014.
Meer info over de Tiener Toer kan je vinden op de website van de VTV.

Volvo Tour (zomer)

De Volvo Tour is een competitie voor alle spelers die aangesloten zijn bij de VTV. In deze tour worden verscheidene tornooien georganiseerd in verschillende tennisclubs.
In T.C. Zomergem gaat het tornooi door van 06/07/2014 tot 13/07/2014 .
Meer info over het tornooi in onze club en de uitslagen kan je vinden op de website van de VTV.

Kinder Toer (zomer)

De Kinder Toer is een verzameling van tornooien voor de jongere spelertjes. Zo'n tornooi gaat telkens door op een halve dag waarin de kinderen tegen elkaar spelen volgens hun eigen niveau.
Dankzij een spaarkaart kunnen de kinderen ook een prijs in de wacht slepen naargelang het aantal tornooien ze speelden.
Meer info over de Kinder Toer (& Fundagen) kan je vinden op de website van de VTV.
In T.C. Zomergem gaat het tornooi door (groen en oranje) op 05/07/2014.

Tiener Toer (zomer)

De Tiener Toer gaat door op 05/07/2014.
Meer info over de Tiener Toer kan je vinden op de website van de VTV.

Het Nieuwsblad Criterium enkel

Het Nieuwsblad Criterium gaat door van 11/07/2014 tot 20/07/2014.
Meer info over het Nieuwsblad Criterium en de uitslagen  kan je vinden op de website van de VTV.