VTV-Tornooien

Tiener Toer (winter)

De Tiener Toer gaat door op 15/03/2015.
Meer info over de Tiener Toer kan je vinden op de website van de VTV.

Ethias Tour 2 & 3 (zomer)

De Ethias Tour is een competitie voor alle spelers die aangesloten zijn bij de VTV. In deze tour worden verscheidene tornooien georganiseerd in verschillende tennisclubs.
In T.C. Zomergem gaat het tornooi door van 05/07/2015 tot 12/07/2015.
Meer info over het tornooi in onze club en de uitslagen kan je vinden op de website van de VTV.

Kids Toer (zomer)

De Kinder Toer is een verzameling van tornooien voor de jongere spelertjes. Zo'n tornooi gaat telkens door op een halve dag waarin de kinderen tegen elkaar spelen volgens hun eigen niveau.
Dankzij een spaarkaart kunnen de kinderen ook een prijs in de wacht slepen naargelang het aantal tornooien ze speelden.
Meer info over de Kinder Toer (& Fundagen) kan je vinden op de website van de VTV.
In T.C. Zomergem gaat het tornooi door (groen en oranje) op 04/07/2015.

Tiener Toer (zomer)

De Tiener Toer gaat door op 04/07/2015.
Meer info over de Tiener Toer kan je vinden op de website van de VTV.

Het Nieuwsblad Criterium enkel

Het Nieuwsblad Criterium gaat door van 9/07/2015 tot 19/07/2015.
Meer info over het Nieuwsblad Criterium en de uitslagen  kan je vinden op de website van de VTV.