Cardiotennis 2018

Dit seizoen richten we opnieuw een reeks cardiotennis aka tennis work out in!

Op woensdagavond 6, 13, 20 en 27 juni schakelen we van 20.00 tot 21.00u een versnelling hoger op TCZ!

Alle TCZ-leden vanaf 18 jaar kunnen deelnemen. Klassement, tennisniveau, type speler, enz… spelen geen rol!

Wat is het doel bij cardiotennis? Een uur lang bewegen en plezier hebben op het terrein! Ben je op zoek naar een pittige work-out op het tennisterrein en wil je je conditie wat opkrikken? Dan ben je de ideale kandidaat!

We trainen dus niet op tactiek of techniek. Cardiotennis gebeurt trouwens op het ritme van stevige muziek, wat het eens zo leuk maakt!

Conny is onze cardiotrainer van dienst. De kostprijs bedraagt 25,00 euro voor de vier lessen.

Nog niet helemaal overtuigd? Kijk dan snel naar het filmpje van Tennis Vlaanderen of kom langs op onze opendeurdag op 7 april voor een demo of korte initiatie!

Tot dan!
het TCZ-bestuur

Inschrijven

Opgelet: je inschrijving is pas geldig na betaling op rekeningnummer BE58 0014 7467 9579 van Tennisclub Zomergem.