Pizzatennis 2018

We nodigen jullie op Pinkstermaandag 21 mei allen opnieuw uit voor pizzatennis. Leden en niet-leden spelen de hele dag dubbels en tussendoor geniet iedereen van pizza à volonté!

Op het menu staan 12 soorten pizza, zowel met vlees, vis als vegetarisch:

Hawaii,
Salami,
Margherita,
met zalm en mascarpone,
met pesto, rucola en Parmaham,
met exclusieve Italiaanse kazen,
en vele andere.

Allemaal ter plaatse in houtoven gebakken!

Om 09.00u loten we de koppels en gaan de dubbels onmiddellijk van start. We tennissen maximum tot 17.00u (afhankelijk van het aantal deelnemers, inschrijven doe je individueel).

Eten kan tussen 12.30 en 14.00u. Bij slecht weer gaat het pizzabuffet zeker door!!!

Alle TCZ-leden en niet-leden vanaf 15 jaar mogen deelnemen, van niveau Start to Tennis tot competitiespeler. Nodig gerust familie en vrienden uit!! We laten maximum 60 spelers toe, dus de eerste 60 inschrijvers doen mee.

Tennis + pizza kost 20,00 euro per persoon. Enkel pizza? Dan betaal je per volwassene 20,00 euro en voor kids tot 12 jaar 12,00 euro. Opgelet: je inschrijving is enkel geldig na overschrijving op rekeningnummer BE58 0014 7467 9579.

Inschrijven om enkel te tennissen is helaas niet mogelijk!

Tot dan!
het feestcomité