Jeugdclubtornooi 2018

Beste jeugdspelers,

Naar jaarlijkse gewoonte organiseert Tennisclub Zomergem naast het cavaclubtornooi voor de volwassenen een eigen jeugdclubtornooi. Dat vindt dit jaar plaats van maandag 6 augustus t.e.m. zaterdag 11 augustus 2018. De wedstrijden worden steeds in de namiddag gespeeld.

Het jeugdclubtornooi staat open voor alle kinderen geboren van 2005 t.e.m. 2012, die lid zijn van TCZ. Onze jeugdspelers geboren in 2004 en vroeger kunnen inschrijven in het cavaclubtornooi.

Doe je graag mee? Schrijf dan ten laatste op 1 augustus online in via onderstaand inschrijvingsformulier. De kleur waarin je speelt hoef je niet te vermelden. De trainers zullen je indelen in de juiste reeks (rood, oranje, groen).

Spelertjes die zijn ingeschreven in stage 3 en die reeds een Kids Toer en/of Ethias Tour hebben gespeeld, worden automatisch in het jeugdclubtornooi ingeschreven en zullen door de trainers worden begeleid.

Schrijf snel in en maak er samen met ons een superleuk jeugdtornooi van!

Het trainersteam