TCZ’ers meet Start to Tennissers 2018

In mei-juni mochten we tijdens de eerste reeks Start to Tennis een recordaantal deelnemers verwelkomen! Opnieuw een lichting Start to Tennissers die de tennismicrobe goed te pakken heeft die we heel graag welkom heten en nader kennis willen laten maken met de club en onze leden. Daarom organiseren we op vrijdagavond 20 juli ‘TCZ’ers meet Start to Tennissers’.

We spelen vanaf 19.00u de hele avond dubbels (dames, heren, gemengd), Start to Tennissers en meer ervaren TCZ’ers worden door elkaar gemixt. De nieuwelingen maken kennis met het dubbelspel en de ervaren TCZ’ers geven hun tips en tricks op het terrein door.

Een leuk concept, zo is in het verleden gebleken. Iedereen die 16 jaar is of ouder en lid van onze club mag deelnemen. Tennisniveau speelt geen rol, er wordt vooral voor het plezier getennist. Ook de Start to Tennissers uit vorige edities zijn meer dan welkom! Iedereen kan doorlopend de hele avond aansluiten.

Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk maar wenselijk en kan tot donderdag 19 juli om 22.00u. De dubbels stellen we op de avond zelf samen.

Tot dan!