Winterlessen 2018

Beste ouders en leden,

Het zomerseizoen draait nog op volle toeren, maar toch is het al tijd om aan de inschrijvingen voor de lessen van het nieuwe winterseizoen te denken. Door de vele aanvragen zijn we genoodzaakt de inschrijvingen tijdig af te sluiten. Daarna wordt een reservelijst aangelegd en op basis van beschikbaarheid kunnen we laattijdige inschrijven al dan niet nog plaatsen.

De jeugdspelers die één uur in de week trainen alsook de minitennissertjes zullen zoveel mogelijk op woensdag en/of zaterdag trainen. De competitiespelers trainen op andere dagen, alsook op woensdag en zaterdag.

Voor kinderen die kidstennis volgen is er automatisch één uur multimove aansluitend op de tennisles inbegrepen.

Voor de competitieve spelers is er conditie op vrijdagavond van 18.00u tot 19.00u en eventueel van 17.00u tot 18.00u afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Omdat naast de tennisvaardigheden ook snelheid, lenigheid, stabiliteit en dissociatie een positieve invloed hebben op de tennisresultaten, vinden we het als trainersteam belangrijk dat de competitieve spelers een uurtje conditie volgen. Gelieve dit apart mee in te schrijven.

Let op! Door de vele aanvragen om interclub te spelen hebben we de criteria strenger gemaakt. Iedere jeugdinterclubspeler dient minimaal tweemaal in de week te trainen op Tennisclub Zomergem.

Lessen voor volwassenen vinden plaats op zaterdagnamiddag en in de week ’s avonds.

Om praktische redenen kan men enkel inschrijven via deze link: http://www.plan2play.be/NL/TC_Zomergem/P2P_Inschrijven_lessen.asp?Club=TCZ100.

UPDATE (02/09/18): de lessen zijn bijna volzet, er zijn op dit moment nog maar enkele plaatsen beschikbaar! Daarom kan inschrijven vanaf nu enkel nog telefonisch op aanvraag bij hoofdtrainer Marc Desein op het nummer 0496 25 62 48.

Bij inschrijving kunnen jullie jullie voorkeur voor lesdagen aanvinken. We proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden, maar kunnen echter geen garanties bieden.

Na jullie inschrijving ontvangen jullie een bevestigingsmail. In de loop van de maand september bezorgen wij jullie de finale lesplanning en de vraag tot betaling. Opgelet! Jullie inschrijving is pas geldig na ontvangst van betaling.

We sluiten de inschrijvingen af op zaterdag 8 september. Houd er rekening mee dat wanneer de lessen volzet zijn, we vervroegd afsluiten.

De lessen starten begin oktober en eindigen eind maart (zie kalender 2018) en zijn enkel toegankelijk voor TCZ-leden. Wie nog geen lid is en lessen wil volgen bij TCZ, betaalt verplicht een verlaagd tarief lidmaatschap van 15,00 euro. Dit tarief is enkel van toepassing voor lesvolgers die enkel en alleen gebruik maken van de binneninfrastructuur tijdens hun lesuren. Voor lesvolgers die al lid zijn is de 15,00 euro reeds ingesloten in hun lidmaatschap. Zij hoeven dit niet bijkomend te betalen.

Alle deelnemers blijven verzekerd tot het einde van de lessenreeks. Wie zich kwetst tijdens de tennislessen, neemt best contact op met het secretariaat. Het secretariaat moet namelijk een online aangifte doen bij de verzekering.

Hebben jullie nog vragen? Bel gerust naar hoofdtrainer Marc Desein op het nummer 0496 25 62 48.

We wensen jullie nog een leuk zomerseizoen en hopen jullie in de winter een stapje verder te mogen begeleiden in zowel het recreatieve als het competitieve tennis.

Het trainersteam