Cavaclubtornooi (2) 2018

Ons cavaclubtornooi start op donderdag 2 augustus en eindigt op zaterdag 11 augustus. Elke deelnemer kreeg intussen een e-mail met zijn geplande wedstrijden.
Gedurende het hele tornooi kan je de tabellen online volgen op de Tennis Vlaanderen website via deze link: https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=38933.
Ter herinnering aan de deelnemers: na het spelen van hun eerste wedstrijd ontvangen de verliezers hun eerste fles cava. Per gespeelde wedstrijd komt er opnieuw een fles cava bij.

Extra aandacht:

• Iedere speler is 15 minuten vóór tijd aanwezig en meldt zich aan bij de tornooileiding.
  • Lees aandachtig het tornooireglement
  • Na de wedstrijd meld je de uitslag aan de tornooileider en vraag je datum en uur van je volgende wedstrijd.
  • Wijzigingen in tijdstip van de wedstrijden kunnen enkel door de tornooileiding toegestaan worden.
  • Data en uur van de finales kunnen door de tornooileiding gewijzigd worden en dit in functie van de goede afloop van het tornooi.

Hapje eten:

We voorzien tijdens het tornooi opnieuw elke dag een hapje eten. Inschrijven kan tot de dag vooraf via de lijst die uithangt in onze TCZ-bar of per e-mail naar vanderverren@hotmail.com.

Do 02/08:  pita
Vr 03/08:    Ceasar salade
Za   04/08:  scampi tyriaki met rijst
Zo   05/08:  frietjes
Ma 06/08:  broodje worst
Di 07/08:     koude pasta pesto
Wo 08/08:   risotto
Do 09/08:   pasta carbonara met kip en spek
Vr 10/08:    frietjes
Za 11/08:    beenhesp (volwassenen 18,00 euro – kids tot 12 jaar 10,00 euro)

Programma finaledag zaterdag 11 augustus -sponsor Dranken De Fruyt

De hele dag door spelen we de finales. Na afloop bieden we alle spelers en toeschouwers een gratis receptie met hapjes aan.

Tijdens de receptie reiken we de wisselbekers en de cava aan de finalisten en winnaars van het tornooi uit. Naar goede gewoonte is er de gratis tombola onder de aanwezige deelnemers met als hoogtepunt de verloting van het traditionele TCZ-juweeltje.

Na de receptie schuiven we aan tafel voor overheerlijke beenham. Kostprijs voor volwassenen bedraagt 18,00 euro, kids tot 12 jaar betalen 10,00 euro.
Inschrijven kan tot woensdag 8 augustus.
Aan alle deelnemers veel succes, veel tennisplezier, en uiteraard veel flessen cava!

Het TCZ-bestuur