Kidsday 2018

Beste jeugdleden,

Op zaterdag 15 september is het weer zover. We sluiten samen met onze jongste spelers het zomerseizoen af op de kidsday! Alle kinderen die lid zijn van TCZ en geboren in 2014 t.e.m. 2004 kunnen zich inschrijven.

Van 09.30 tot 12.30u geven we er een lap op! Wat staat er op het programma?

Het trainersteam deelt alle ingeschreven spelers in teams van 3 in. Deze teams starten dan met ons superleuk spel: een zoektocht door de Zomergemse natuur met de huifkar én een olympisch spel op onze tennisterreinen. Op de huifkar zorgt onze favoriete clown voor animatie!

Aansluitend mogen alle kids die hebben deelgenomen aan bovenstaande activiteiten aanschuiven aan onze mobiele friettruck. De frietjes worden aangeboden door de club. De ouders kunnen aanschuiven voor 10,00 euro, broertjes en zusjes t.e.m. 12 jaar betalen 8,00 euro. Tijdens het eten reiken we de prijzen uit van het regelmatigheidscriterium. Opgelet: om je prijs in ontvangst te nemen moet je persoonlijk aanwezig zijn!

Inschrijven voor de kidsday-activiteiten en de friettruck kan tot 10 september.

Wij kijken alvast uit naar deze heuglijke dag. Tot dan!

Groetjes,

het trainersteam