Seizoensafsluiter 2018

Beste leden,

We beleven momenteel nog steeds een heel geslaagd zomerseizoen, maar helaas loopt het stilletjes aan op zijn einde… Op vrijdagavond 28 september sluiten we het buitenseizoen feestelijk af. Om 19.30u houden we in onze TCZ-bar receptie met aansluitend een heerlijk buffet en de opening van de dansvloer.

Tussendoor houden we tombola met mooie prijzen en houden we prijsuitreiking van de Beter Bekeken Zomercompetitie. Dit jaar is er opnieuw een speciale prijs voor de zomercompetitieploeg met het grootste aantal aanwezige spelers op deze seizoensafsluiter. Wees er dus zeker bij!

Tijdens het buffet serveren we jullie varken aan ’t spit à volonté met:

  • zes soorten dagverse groenten
  • koude sauzen: mayonaise, huisbereide cocktailsaus en tartaar, ketchup, looksaus, andalouse
  • warme sauzen: champignonroomsaus, provençaalse saus, béarnaise en pepersaus, allen huisbereid
  • warme aardappeltjes in kruidenboter en frietjes

Volwassenen betalen 25,00 euro per persoon, kinderen t.e.m. 12 jaar eten mee voor 12,00 euro. Inschrijven kan tot uiterlijk dinsdag 25 september 2018. Let wel, de inschrijving is pas geldig na overschrijving op rekening bij BNP Paribas Fortis BE58 0014 7467 9579 met vermelding “seizoensafsluiter + naam”.

Wij kijken uit naar jullie komst, tot dan!

het Feestcomité