Jeugdvriendelijke Tennisclub mét Erkende Tennisschool 2019!

Goed nieuws! Onze club krijgt opnieuw het label ‘Jeugdvriendelijke Tennisclub’ mét ‘Erkende Tennisschool’. Al voor het zevende jaar op rij reikt Tennis Vlaanderen ons dit dubbel label uit! Een erkenning om trots op te zijn en de bekroning op het werk van onze tennisschool, trainersteam, bestuur en onze vrijwilligers… maar ook het enthousiasme van onze spelers én ouders!

Hierbij het mailtje dat we van Tennis Vlaanderen mochten ontvangen:

We hebben goed nieuws! Jullie club TENNISCLUB ZOMERGEM behaalde het label ‘Jeugdvriendelijke Tennisclub 2019′!

Daarbovenop behaalde je club de extra onderscheiding ‘Erkende Tennisschool 2019’!

Een dubbele proficiat dus!

Fantastisch dat jullie zoveel inspanningen geleverd hebben om een kwaliteitsvolle jeugdwerking neer te zetten. Daarom belonen we jullie graag met een toelage en leuke incentives.