Lidgeld 2019

Weldra een nieuw jaar betekent opnieuw tijd om het TCZ-lidmaatschap te hernieuwen. Breng je lidgeld dit jaar vóór 1 februari online via deze link (https://www.tennisvlaanderen.be/clubdashboard?clubId=2427) op de Tennis Vlaanderen website in orde en je wordt of blijft het komende jaar lid van onze club, zonder dat je info mist.

Bekijk hier de instructievideo die stap voor stap uitlegt wat je precies moet doen.

Na je aanvraag ontvang je via e-mail een overschrijvingsformulier. Controleer dus zeker of al je gegevens kloppen en wijzig en/of vul aan indien nodig!!!

Hieronder het overzicht van onze lidgelden 2019. Opgedeeld per leeftijdscategorie. Hiervoor mogen alle leden in het zomerseizoen van 1 april t.e.m. 30 september spelen op onze 5 buitenterreinen. Buiten het zomerseizoen zijn bij vorst- en sneewvrij weer terreinen 4 en 5 het hele jaar 2019 door beschikbaar voor onze leden.

Leeftijdreeksen voor 2019
volw. vanaf 2000 en vroeger 130,00 euro*
jeugd t.e.m. 2001 65,00 euro
+8 t.e.m. 2007 45,00 euro
-8 2011 en later 25,00 euro
steunend lid 35,00 euro

* elke bijkomende volwassene binnen hetzelfde huisgezin en wonende onder hetzelfde dak betaalt 100 euro

Goed om weten:

• Via je ziekenfonds genieten van een tegemoetkoming op je lidgeld? Van zodra het lidmaatschap verwerkt en betaald is kan je op je spelersdashboard (Tennis Vlaanderen site) bij het overzicht van je abonnement het document voor de mutualiteit afdrukken. Dit is al volledig ingevuld.
  • Heb je al een Tennis Vlaanderen lidmaatschap 2019 bij een andere club? Als volwassene krijg je 15,00 euro korting op het TCZ-lidgeld. Jeugdleden ontvangen 10,00 euro korting.
  • Voor iedereen die lid was in 2018 en zijn/haar lidmaatschap niet hernieuwt, stopt de clubcommunicatie op 1 februari 2019.

Lesvolgers:

• Volg je momenteel les en was je lid in 2018, dan ben je nog tot het einde van de reeks verzekerd.
  • Was je in 2018 geen lid en volg je momenteel lessen? Wens je in april terug aan de lessen deel te nemen? Wil je graag in de zomer stage volgen, of wil je gewoon tennissen op onze buitenterreinen? Dan kan dit enkel indien je in 2019 lid wordt van de club. Tijdig het lidgeld voor 2019 betalen is dus de boodschap!
  • Wie in 2019 de cursus Start to Tennis volgt, wordt lid aan 65,00 euro.

Instappen aan verminderd tarief:

Instapmogelijkheid aan verminderd tarief is er enkel voor nieuwe leden (die voorheen nooit lid waren bij TCZ). Dit vanaf 1 juni of later voor 65,00 euro.

Nog vragen over het lidmaatschap of lukt het online niet zo goed? Contacteer onze secretaris Jeanine Vandevelde op 09 372 97 14 of j.vandevelde2@telenet.be

We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar en een bijzonder succesvol tennisseizoen 2019!!!