Nieuwjaarsreceptie 2019

Beste leden,

Graag nodigen we jullie uit om samen met jullie gezin en alle TCZ’ers het nieuwe jaar feestelijk in te zetten. Noteer zondag 27 januari 2019 alvast met stip in jullie agenda, we verwachten jullie om 13.00u in de cafetaria van sportcentrum “Den Boer”.

Ook dit jaar genieten groot en klein tijdens de receptie van een glas en lekkere hapjes. Wie wil (jong én oud) neemt van 13.30 tot 15.00u een duik in het zwembad, daarna stekken we naar traditie met z’n allen een frietje.

Inschrijven doen jullie via het inschrijvingsformulier onderaan deze pagina. Vermeld met hoeveel personen jullie aanwezig zijn op de receptie, en hoeveel van deze aanwezigen een zwembeurt wensen. Dit alles graag ten laatste op woensdag 23 januari 2019!

Opgelet: de zwembeurt is nog onder voorbehoud van de heropening van het zwembad, maar laat jullie hier zeker niet door tegenhouden om in te schrijven!

Update: het zwembad zal nog gesloten zijn op 27 januari, maar we voorzien een alternatieve activiteit in de sporthal. Blijven inschrijven is dus de boodschap en breng zeker je sportkledij en –schoenen mee!!

Wij wensen jullie alvast een gezond en sportief 2019.

Tot binnenkort!

het bestuur