Opendeurdag en opening buitenseizoen 2019

Het nieuwe buitenseizoen staat eindelijk voor de deur… houd zaterdag 30 maart zeker vrij in jullie agenda!

Onze aankondigingsborden en flyers voor de opendeurdag al gespot? Ook dit jaar zet TCZ haar deuren open voor het grote publiek. Iedereen die eens wil proeven van onze sport is op 30 maart welkom tussen 15.00 en 17.00u. Er zijn demo’s en initiaties recreatief en competitief tennis, KidsTennis, Start to Tennis en we beantwoorden alle mogelijke vragen over onze club.

Stuur jullie geïnteresseerde vrienden, buren, of familie zeker langs. Of beter, kom zelf de sfeer opsnuiven en breng hen gewoon mee! Vooraf inschrijven is niet nodig.

Verder nodigen we jullie graag uit vanaf 19.00u voor onze openingsreceptie. Traditiegetrouw bieden we al onze leden en hun gezin een drankje aan met een lekker hapje erbij. Wie wil kan die avond al een eerste balletje in open lucht slaan.

De mapjes voor de interclubkapiteins zullen klaarliggen.

Inschrijven kan t.e.m. woensdag 27 maart via het online inschrijvingsformulier onderaan dit bericht.

Laat het weer niet toe dat we tennissen op 30 maart? Niet getreurd, voor de opendeurdag voorzien we een alternatief programma en de openingsdrink vindt zeker plaats!

Tot dan!