Start to Tennis 2019

LEER TENNISSEN IN 5 WEKEN!!

8 lessen van 1 uur, verspreid over 5 weken.
Gediplomeerde lesgever.
Sportieve kledij en tennisschoenen zijn verplicht. Eventueel gebruik van Dunlop rackets van de club.
De prijs van de cursus bedraagt 85,00 euro.
Mogelijkheid om na de lessen lid te worden aan de uitzonderlijke prijs van 65,00 euro.

Enkel voor volwassenen vanaf 18 jaar.
De cursus bestaat uit 7 trainingen en 1 begeleid spelmoment.
Alles vindt plaats op de outdoorterreinen van Tennisclub Zomergem, Den Boer 17 in Lievegem (Zomergem).

Inschrijven kan via deze link. Deze lessenreeks staat ook open voor niet-leden. Bij inschrijving krijg je de vraag of je reeds lid bent bij Tennis Vlaanderen. Als je nog geen lid bent en voorlopig nog geen lid wenst te worden, vul dan enkel je gegevens in en duid ‘Start to Tennisverzekering’ aan. Je betaalt dan enkel 15,00 euro voor de verzekering via Tennis Vlaanderen. Nadien kan je de inschrijving voor Start to Tennis vervolledigen. Opgelet: je inschrijving is pas geldig na je betaling.

De 8 lesdata zijn:

• donderdag 2 mei
  • maandag 6 mei
  • maandag 13 mei en donderdag 16 mei
  • maandag 20 mei en maandag 27 mei
  • donderdag 30 mei en maandag 3 juni

De lessen vinden plaats telkens van 19.00 – 20.00u, 20.00 – 21.00u of van 21.00 – 22.00u. Geef bij inschrijving je voorkeursuur gerust door, maar houd alle tijdslots  maximaal vrij. Na de eerste les worden de groepen mogelijks heringedeeld i.f.v. het startersniveau van de deelnemers.

Per uur kan er 1 groep met 4 leerlingen aan de slag.  Indien nodig zullen we de capaciteit uitbreiden.

Voor meer info, kan je ook een mailtje sturen naar tennisschooltcz@telenet.be ter attentie van Fien Devuyst.

Bij de eerste les op 02/05 verwachten we jullie om 18.45u, 19.45u en om 20.45u voor een korte infosessie. Na de les kunnen jullie genieten van een drankje in onze TCZ-bar.

Tot dan!

het trainersteam