TCZ zkt helpende handen 2019

Het nieuwe zomerseizoen is goed gestart! De opendeurdag en de openingsreceptie waren dankzij onze vrijwilligers opnieuw een succes, samen met jullie kijken we uit naar al het leuks dat dit seizoen ons brengen zal.

Om ook van alle volgende activiteiten een succes te maken, is alle extra hulp welkom. Daarom lanceren we dit seizoen de actie ‘TCZ zkt helpende handen’.

Altijd al eens een handje willen toesteken op onze club? Dit is jullie kans! Tafels klaarzetten, hapjes maken, dessert verzorgen, rondgaan met een glaasje, baruitbating, hobbykok zijn op onze tornooien… er is zoveel te doen!

Er zijn ongetwijfeld nog veel meer zaken die jullie graag doen of wie weet beschikken jullie over speciale talenten die van pas komen? Laat het ons vooral weten!

Neem eerst nog even een kijkje op onze activiteitenkalender 2019. Bij elke activiteit staat de coördinator vermeld. Met vragen over een activiteit of evenement kunnen jullie bij hem/haar terecht.

Overtuigd om een handje te komen helpen? Vul dan snel onderstaand formulier in. Geef gerust al mee wat je precies wil doen of waar je interesses liggen. De coördinator van de activiteit(en) waarvoor je kiest neemt binnenkort contact met je op.

Wij hopen op jullie massale reactie en kijken uit naar nieuwe samenwerkingen en kennismakingen!

Mama’s en papa’s van onze jeugdspelers of gezinsleden van onze clubleden zijn trouwens ook meer dan welkom!

Met vriendelijke groeten,

het TCZ-bestuur