Vriendschappelijke ontmoeting Lievegem 2019

Het verrassingstornooi op Pinkstermaandag 10 juni wordt… een vriendschappelijke ontmoeting onder tennissende Lievegemnaars!

Nu we samen met de buren Waarschoot en Lovendegem de kersverse fusiegemeente Lievegem vormen, is dit seizoen de ideale gelegenheid om de banden tussen de drie clubs aan te halen! Daarom spelen we de hele dag dubbels heren, dames, gemengd, Zomergem, Lovendegem en Orbis door elkaar.

Hoe ziet de dag er uit? We starten om 09.30u. De eerste shift speelt drie kwartier lang tot 10.15u, dan gaat de tweede shift van start tot 11.00u, waarna de derde shift speelt tot 11.45u. Daarop herneemt shift 1 en gaan we de hele dag door!

Iedereen speelt drie wedstrijden van 45 min. met voldoende rusttijd. Vanaf 11.30u tot 14.00u komt de pastafoodtruck langs en kan iedereen naar believen en à volonté aanschuiven voor volgend héérlijk pastabuffet:

• Pasta Bolognese: pasta met verse bolognesesaus op basis van zongerijpte tomaten, groenten, Italiaanse kruiden en gebakken rundsgehakt.
  • Pasta 4 kazen: pasta met pittige kaassaus, room, kruiden, Emmenthal, Gouda, Cheddar en Mozzarella.
  • Pasta Carbonara (macaroni): pasta met kaassaus en krokant gebakken spekreepjes.
  • Pasta Pasta la Vista: pittig gekruide tomatensaus op basis van zongedroogde tomaten, ui, wortel, kruiden en krokant gebakken spekreepjes.
  • Pasta Vegetarisch: vegetarische pasta met een heerlijk getomateerde saus, ui, courgette, wortel, champignons, paprika, olijfolie en kruiden.
  • Pasta Thai Red Curry: pikante rode curry op basis van kokosmelk met juliennegroentjes en kruiden.

Prijs volwassenen: 16,00 euro per persoon, prijs kids t.e.m. 12 jaar betalen 9,00 euro.

Het einde van de wedstrijden is voorzien om 16.15u. Zo hebben we ruim de tijd om onder Lievegemnaars te verbroederen en te genieten van een heerlijk dessertje van het buffet aangeboden door TC Zomergem, met een glaasje erbij.

Iedereen vanaf geboortejaar 2003 die lid is van TCZ mag deelnemen, alle klassementen zijn toegelaten. Per club mogen 20 spelers deelnemen, vanaf nr. 21 kom je op de reservelijst.

De wedstrijden worden vooraf samengesteld door de coördinatoren per club. Je schrijft dus individueel in. Iedereen wordt verwittigd wanneer hij/zij zijn/haar eerste wedstrijd moet spelen.

Inschrijven voor het tennis en de pastabar kan t.e.m. zondag 2 juni 2019 via onderstaand inschrijvingsformulier. Familie en supporters zijn welkom om mee aan te schuiven aan de foodtruck, vemeld duidelijk met hoeveel volwassenen en kids t.e.m. 12 jaar je komt. Let op, je inschrijving is slechts geldig na betaling op het rekeningnummer BE 58 0014 7467 9579 van Tennisclub Zomergem.

Wij kijken er alvast naar uit om er samen een fantastische Lievegemse tennisdag van te maken!

Tot dan!

het TCZ-bestuur