TCZ’ers meet Start to Tennissers 2019

In mei verwelkomden we tijdens de reeks Start to Tennis alweer een pak enthousiaste deelnemers! Deze nieuwe lichting Start to Tennissers heeft intussen de tennismicrobe goed te pakken, graag laten we hen nader kennis maken met de club en onze leden.

Daarom organiseren we op donderdagavond 6 juni ‘TCZ’ers meet Start to Tennissers’.

We spelen vanaf 20.00u de hele avond dubbels (dames, heren, gemengd), Start to Tennissers en meer ervaren TCZ’ers worden door elkaar gemixt. De nieuwelingen maken kennis met het dubbelspel en de ervaren TCZ’ers geven hun tips en tricks op het terrein door.

Een leuk concept, zo is in het verleden gebleken. Iedereen die 16 jaar is of ouder en lid van TCZ mag deelnemen. Tennisniveau speelt geen rol, we spelen voor het plezier. Ook de Start to Tennissers uit vorige edities zijn meer dan welkom! Iedereen kan de hele avond doorlopend aansluiten.

Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk maar wenselijk en kan t.e.m. woensdag 5 juni om 22.00u, via het inschrijvingsformulier via deze link. De dubbels stellen we op de avond zelf samen.

Tot dan!