TCZ open tornooiweken 2019!

De inschrijvingen voor de open tornooien op Tennisclub Zomergem zijn geopend! Surf vlug naar https://www.tennisvlaanderen.be/clubtornooien?clubId=2427, kies de juiste reeks en schrijf je in! Jeugd, volwassenen, enkel, dubbel, … alles komt aan bod!

Tijdens de hele tornooiperiode projecteren we Wimbledon en De Ronde van Frankrijk op groot scherm. Ook dit jaar voorzien we opnieuw randanimatie:

• zaterdag 6 juli  vanaf 18.30u Hawaiian & Cocktail Night
  • zaterdag 13 juli vanaf 19.00u Tornooibarbecue

Inschrijven voor de barbecue op 13 juli kan t.e.m. woensdag 10 juli:

• via onderstaand inschrijvingsformulier. Let op: je inschrijving is pas geldig na overschrijving op het rekeningnummer BE58 0014 7467 9579 van Tennisclub Zomergem OF
  • bij de tornooileiding en je betaalt direct contant

Volwassenen betalen 20,00 euro. Kids (t.e.m. 12 jaar) eten mee voor 12,00 euro.

Net zoals voorgaande jaren zijn er elke avond lekkere snacks te verkrijgen en gaan op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag onze hobbykoks aan de slag. Het menu hangt uit in de TCZ-bar, net als de lijst om je portie vooraf te reserveren (is niet noodzakelijk maar op is op!).

Tot binnenkort!

het TCZ-bestuur en de tornooileiding