Roséclubtornooi 2019

Ons eerste roséclubtornooi start op donderdag 1 augustus en eindigt op zaterdag 10 augustus 2019.

• In alle reeksen, zowel dubbel als enkel, kan men deelnemen van 0 t/m 99 jaar.
  • Wie verliest gaat minstens met 1 fles rosé naar huis. En dit in zowel alle enkel- als dubbelreeksen.

Onze nieuwe leden moedigen we zeker aan om deel te nemen. Het clubtornooi is een unieke kans om met de andere TCZ-leden kennis te maken en zo nieuwe tennispartners op eigen niveau te leren kennen. Schrik voor hoge klassementen hoeven jullie zeker niet te hebben want er zijn reeksen met lage punten.

Enkel Dames I Enkel Dames II
Enkel Heren I Enkel Heren II

Geen beperkingen in leeftijd.

Enkel Dames I:                    3 ptn en meer

Enkel Dames II:                   beginners – 3ptn, t.e.m. 10 ptn

Enkel Heren I:                      3 ptn en meer

Enkel Heren II:                     beginners – 3 ptn, t.e.m. 10ptn

Dubbel Dames max. 120 ptn Dubbel Dames max. 20 pt.
Dubbel Heren max. 130 ptn Dubbel Heren max. 20 pt.
Dubbel Gemengd max. 140 ptn Dubbel Gemengd max. 25 pt.

Geen beperkingen in leeftijd.

Inschrijven met zelfgekozen partner. Het Tennis Vlaanderen dubbelklassement is van toepassing.

Enkel Heren +45

Geboren in 1974 of vroeger.

Enkel Heren +45:                3 ptn t.e.m. 30 ptn

Inschrijven voor het rosétornooi kan t.e.m. 28 juli om 20.00u online via: https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=49994

Aandacht!

• Elke speler/speelster kan in maximum 3 reeksen inschrijven, met een beperking van 2 dubbels.
  • Wanneer je inschrijft in meer dan 1 reeks, moet je mogelijks 2 wedstrijden op 1 dag spelen.
  • Niet vergeten om je beschikbaarheid aan te duiden a.u.b. (rood kleuren op de dagen en uren dat je niet kan spelen)!
  • Lees aandachtig het tornooiverloop en hou je maximaal vrij tijdens de hele tornooiperiode.
  • Alle finales worden afgewerkt op zaterdag 10 augustus en worden op de vooropgestelde datum gespeeld.

Hapje eten
:

We voorzien tijdens het tornooi opnieuw elke dag een hapje eten.

De inschrijvingsmodaliteiten en wat er allemaal op het menu staat, vernemen jullie later nog.

Ook het verloop van de finaledag op zaterdag 10 augustus delen we later nog mee.

Tot binnenkort!

Het TCZ-bestuur