Roséclubtornooi 2019 (2)

Ons roséclubtornooi start op donderdag 1 augustus en eindigt op zaterdag 10 augustus. Elke deelnemer kreeg intussen een e-mail met zijn geplande wedstrijden.

Gedurende het hele tornooi kan je de tabellen online volgen op de Tennis Vlaanderen website via deze link:

Ter herinnering aan de deelnemers: na het spelen van hun eerste wedstrijd ontvangen de verliezers hun eerste fles rosé. Per gespeelde wedstrijd komt er opnieuw een fles rosé bij.

Extra aandacht:

Iedere speler is 15 minuten vóór tijd aanwezig en meldt zich aan bij de tornooileiding.

Lees aandachtig het tornooireglement.

Na de wedstrijd meld je de uitslag aan de tornooileider en vraag je datum en uur van je volgende wedstrijd.

Wijzigingen in tijdstip van de wedstrijden kunnen enkel door de tornooileiding toegestaan worden.

Data en uur van de finales kunnen door de tornooileiding gewijzigd worden en dit in functie van de goede afloop van het tornooi.

Hapje eten:

We voorzien tijdens het tornooi opnieuw elke dag een hapje eten tussen 18.30u en 22.00u. Inschrijven kan tot de dag vooraf via de lijst die uithangt in onze TCZ-bar of via onderstaand inschrijvingsformulier. Voor frietjes is inschrijven niet nodig.

Opgelet: voor donderdag 01/08 kan je enkel online inschrijven!

Do       01/08:      Broodje beenham                                               € 6,00

Vr        02/08:     Pasta met zalm en spinazie                               € 10,00

Za       03/08:      Tabouleh met lamskoteletjes                            € 12,00

Zo       04/08:      Quiche met hesp en bloemkool/broccoli       € 7,00

Ma      05/08:      Koud gehaktbroodje met als garnituur kriekjes

en gebakken appeltjes, brood                                                         € 8,00

Di        06/08:     Risotto met kwartel                                            €12,00

Wo      07/08:      Frietjes, frikandel, bitterballen                       afh. van je keuze

Do       08/08:     Broodje hamburger                                            € 4,00

Vr        09/08:     Pasta à la Hélène                                                € 10,00

Za       10/08      17.00 u uitgebreide receptie

De koks die ons verwennen zijn: Vincent Lawaese en Delphine Van Zele, Vincent Kesteloot, Anke De Muynck, Jeanine Vandevelde, José Hautekeete, Stefaan Lehoucq, Fien Devuyst, Alain Haeck, Hélène de Baere.

Cocktailavond:

Op vrijdag 2 augustus kunnen jullie vanaf 18.30u genieten van een lekkere cocktail of mocktail bereid door Cynthia Bonne en Els Verdonck.

Programma finaledag zaterdag 10 augustus:

sponsor Dranken De Fruyt

De hele dag door spelen we de finales.

Gezien velen onder jullie naar Rijvers Festival willen gaan, is er beslist om dit jaar vroeger af te sluiten. Om 17.00u biedt de club een uitgebreide receptie aan alle deelnemers en toeschouwers aan.

Tijdens de receptie reiken we de wisselbekers aan de winnaars van het tornooi uit. Onder de aanwezige deelnemers zullen eveneens vier mooie prijzen verloot worden.

Aan alle deelnemers veel succes! Veel tennisplezier! En uiteraard veel flessen rosé!!!

het TCZ-bestuur

Inschrijvingsformulier