Herfstlessen 2019

De vakantie is nog volop bezig, maar het wordt al tijd om in te schrijven voor de herfstlessen. Deze lessenreeks bestaat uit 10 lessen, start eind september en loopt tot de kerstvakantie.

Op zaterdag 14 september 2019 sluiten we de inschrijvingen definitief af, maar wanneer alles volzet is, kan dit vroeger gebeuren. Snel inschrijven is dus de boodschap!

De lessen zijn toegankelijk voor zowel jeugdspelers als volwassenen.

Inschrijven doe je opnieuw via de tennisschoolmodule via deze link. Hiervoor heb je je Tennis Vlaanderen lidnummer (of jouw bij Tennis Vlaanderen gekend e-mailadres) en wachtwoord nodig. Ben je dit kwijt? Dan kan je dit opvragen via deze link.

De betaling gebeurt via overschrijving die jullie per e-mail ontvangen. Alle info over tarieven en kortingen kan je ook terugvinden op onze TCZ-website onder deze link. Een overzicht met alle lesdata publiceren we binnenkort op onze website.

Kidstennis (blauw, rood, oranje, groen) ligt nog steeds op de vaste momenten woensdagnamiddag en op zaterdagvoormiddag. Daaraan koppelen we zoals gewoonlijk één uur coördinatie/Multimove, dat door de club betaald wordt. Gelieve bij inschrijving voor Kidstennis ook expliciet in te schrijven voor coördinatie/Multimove.

Kidstennis (kleur wit) toegankelijk voor spelertjes van 3 jaar, vindt plaats op zaterdagvoormiddag van 11.00 tot 12.00u.

Tip aan de ouders om te weten in welke kleur je je kind best inschrijft: deze komt overeen met de beschermende kleurband die de meeste kids ondertussen op hun racket hebben. Bij twijfel, spreek gerust de (hoofd)trainer even aan.

Aan alle andere spelers vragen we om bij inschrijving een maximale beschikbaarheid op te geven, dit helpt ons bij de opmaak van de lesplanning. De definitieve planning communiceren we in de tweede helft van september met een mail met als onderwerp ‘planningsvoorstel’. Wanneer je in de mail klikt op ‘Bekijk hier je planning’ kan je deze (na log-in) bevestigen.

Verder adviseren we alle jeugdinterclubspelers om twee lesmomenten per week te kiezen, eventueel gecombineerd met één uur conditie.

Alle lessen vinden -behalve wanneer anders gecommuniceerd door de trainer- steeds plaats in de sporthal van Sportcentrum Den Boer.

Opgelet: wie les volgt bij onze tennisschool, moet ook lid worden van Tennisclub Zomergem (i.f.v. verzekering en terreinreservatie). Indien je het TCZ-lidmaatschap voor 2019 nog niet vernieuwde, wordt automatisch een abonnement aangemaakt bij de club. Je zal hiervoor een aparte mail ontvangen met vraag tot betaling. Meer info over de tarieven voor lidgeld, vind je onder deze link.

Heb je nog vragen over de lessen? Stuur gerust een mailtje naar tennisschooltcz@telenet.be of contacteer onze hoofdtrainer Marc Desein op het nummer 0496 25 62 48.

het trainersteam