Start to Tennis (2) 2019

LEER TENNISSEN IN 4 WEKEN!!

Na het succes van onze eerste reeks eerder dit seizoen, organiseren we ook in september een lessenreeks Start to Tennis.

8 lessen van 1 uur, verspreid over 4 weken. De cursus bestaat uit 7 trainingen en 1 begeleid spelmoment.

Enkel voor volwassenen vanaf 18 jaar.

Sportieve kledij en tennisschoenen zijn verplicht. Eventueel gebruik van Dunlop rackets van de club.

Gediplomeerde lesgever.

De prijs van de cursus bedraagt 85,00 euro.

Mogelijkheid om na de lessen lid te worden aan de uitzonderlijke prijs van 65,00 euro.

Alles gaat door op de outdoorterreinen van Tennisclub Zomergem, gelegen in Den Boer 17 te Zomergem.

Inschrijven kan via deze link. Deze lessenreeks staat ook open voor niet-leden van Tennisclub Zomergem. Je betaalt enkel 15,00 euro voor de verzekering. Bij inschrijving krijg je de vraag of je reeds lid bent bij Tennis Vlaanderen. Indien je nog geen lid bent en voorlopig nog geen lid wenst te worden, vul dan enkel jouw gegevens in en duid stageverzekering aan. Nadien kan je de inschrijving voor Start to Tennis vervolledigen en krijg je een uitnodiging tot betaling. Opgelet, je inschrijving is pas definitief geldig na je betaling.

De 8 lesdata zijn:

maandag 2 september

woensdag 4 september

maandag 9 september

woensdag 11 september

maandag 16 september

woensdag 18 september

maandag 23 september

woensdag 25 september

De lessen vinden plaats telkens van 19.00 – 20.00u, 20.00 – 21.00u of van 21.00 – 22.00u. Geef bij inschrijving je voorkeursuur gerust door, maar houd alle tijdslots maximaal vrij. Na de eerste les worden de groepen mogelijks heringedeeld i.f.v. het startersniveau van de deelnemers.

Per uur kan er 1 groep met 4 leerlingen aan de slag. Indien nodig zullen we de capaciteit uitbreiden. Bij de eerste les op 2 september verwachten we jullie om 18.45u, 19.45u en om 20.45u voor een korte infosessie. Na de les kunnen jullie genieten van een drankje in onze TCZ-bar.

Heb je nog vragen? Stuur gerust een mailtje naar tennisschooltcz@telenet.be, t.a.v. Fien Devuyst.

Tot dan!

het trainersteam