Vrij dubbelen op vrijdagavond

Zoals beloofd lanceren we in navolging van de Zomercompetitie op vrijdagavond, in september ‘vrij dubbelen op vrijdagavond’.

Alle TCZ-volwassenen en TCZ-jeugdleden vanaf geboortejaar 2005 mogen deelnemen, tennisniveau speelt geen rol!

De speeldata zijn: vrijdag 6, 13, 20 en 27 september, telkens van 19.00 – 22.00u.

We spelen wedstrijden van één uur. De bedoeling is dat alle aanwezigen twee of drie wedstrijdjes kunnen spelen in een ontspannen sfeer.

Je hoeft vooraf niet in te schrijven, je komt gewoon af op één of meerdere van bovenvermelde data. De wedstrijden worden de avond zelf spontaan ingedeeld door wedstrijdleiders Daan en Johny.

We spelen DD, DH en DG, deels alle niveaus door elkaar en deels per niveau. Hiervoor voorzien we de hele avond terreinen 1-2-3 en indien nodig één terrein achteraan.

Nog vragen? Geef gerust een seintje aan Daan of Johny.

Hopelijk mogen we nog van enkele zomerse vrijdagavonden genieten en zo het seizoen in alle gezelligheid en schoonheid afronden. Tot dan!

Het TCZ-bestuur