Seizoensafsluiter 2019

Het zomerseizoen loopt opnieuw op zijn einde. Tijd om dit op gepaste manier af te sluiten. Dit jaar passen we ons concept wat aan, op zaterdag 5 oktober organiseren we een familiedag.

Programma van de dag:

13.00 – 14.00u: (groot)ouder / kind multimove

13.00 – 18.00u: familiedubbeltornooi

17.00: huldiging jeugdinterclubkampioenen en regelmatigheidscriterium 2019 – opening van de eetstandjes, doorlopend genieten van een hapje en een drankje

19.00 – 20.00u: receptie aangeboden door de club – huldiging volwassenen: interclubkampioenen, laddercompetitie en zomercompetitie

Hoe inschrijven?

1. (Groot)ouder / kind multimove

Elk TCZ-lid geboren in 2013 en later kan inschrijven met zijn/haar mama, papa, oma of opa.

We verwachten de deelnemers ten laatste om 12.45u.

1. Familiedubbeltornooi

Minimum één persoon per team is lid bij Tennisclub Zomergem. Tussen de teamleden moet er een familieband zijn. Minimum leeftijd per team is 30 jaar zijn.

Er zijn drie reeksen. Je kan kan maximum in 2 reeksen inschrijven.

Softbalreeks
In deze reeks spelen we enkel met softballen. Deze reeks is geschikt voor alle kinderen t.e.m. 11 jaar en hun familielid (behalve wanneer de kinderen meer dan 10 punten hebben).

Reeks tot 20 punten
Het dubbelteam mag maximum 20 punten hebben.

Reeks > 20 punten
Het dubbelteam moet minimum 20 punten hebben.

De wedstrijden worden op voorhand geloot en jullie worden hiervan op de hoogte gebracht.

Graag 15 min. vóór aanvang aanwezig zijn!

Inschrijven voor multimove en tennis is verplicht en kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Uiterste inschrijvingsdatum is woensdag 2 oktober 2019.

Catering:

Om de honger te stillen zijn er vanaf 17.00u een vijftal eetstandjes open. Hierbij een voorsmaakje van wat er op het menu staat:

Assortiment van visgerechten
       Kaasschotel met fruit, noten en brood
       Broodje hamburger met toebehoren
       Trio van veggiegerechten
       Wokgerecht
       Dessertbuffet

Je kan hiervoor inschrijven via onderstaand inschrijvingsformulier en dit eveneens uiterlijk op woensdag 2 oktober.

Kostprijs volwassenen: 12,00 euro
Hiervoor kan je aanschuiven aan één eetstandje naar keuze en aan de stand met desserten.

Kostprijs kinderen t.e.m. 12 jaar: 10,00 euro
Hiervoor kan je aanschuiven aan de stand met hamburgers en aan de stand met desserten.

Opgelet: jouw inschrijving voor de eetstandjes is pas geldig na je betaling op rekening BE 58 0014 7467 9579 van Tennisclub Zomergem, met vermelding van je naam.

We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen!

het TCZ-bestuur