Nieuwjaarsreceptie 2020

Beste leden,

Graag nodigen we jullie uit om samen met jullie gezin en alle TCZ’ers het nieuwe jaar feestelijk in te zetten. Noteer zondag 26 januari 2020 alvast met stip in jullie agenda, we verwachten jullie om 13.00u in de cafetaria van sportcentrum “Den Boer”.

Ook dit jaar genieten groot en klein tijdens de receptie van een glas en lekkere hapjes. Wie wil (jong én oud) neemt van 13.30 tot 15.00u een duik in het zwembad, daarna stekken we naar traditie met z’n allen een frietje.

Inschrijven doen jullie via bijgevoegd inschrijvingsformulier. Vermeld met hoeveel personen jullie aanwezig zijn op de receptie, en hoeveel van deze aanwezigen een zwembeurt wensen. Dit alles graag ten laatste op woensdag 22 januari 2020!

Wij wensen jullie alvast een gezond en sportief 2020

Tot binnenkort!

het bestuur