TCZ zoekt extra officials!

Beste leden,

TCZ is momenteel op zoek naar extra officials binnen onze club om onze interclubontmoetingen, officiële tornooien en wedstrijden in goede banen te leiden. Concreet hebben we voor het komende seizoen drie extra interclubleiders en twee wedstrijdleiders nodig.

Hierbij lanceren we een oproep dat iedereen die dit graag zou willen doen, zich online bij Tennis Vlaanderen inschrijft om de cursus(sen) te volgen! Dit houdt telkens een korte opleiding in, grotendeels online, gevolgd door een examen. Laat jullie hier zeker niet door afschrikken, alle formules zijn heel toegankelijk en met een beetje intensief studeerwerk kan je vlug van start!

Onze official Peter Blomme zal het gedeelte officials binnen TCZ coördineren, met al jullie vragen kunnen jullie bij hem terecht. Onze nieuwjaarsreceptie van aanstaande zondag is de perfecte gelegenheid om hem hierover aan te spreken. Ook onze andere officials (zie lijstje onderaan deze pagina) binnen de club kunnen je vertellen over hun ervaringen.

Het opleidingsaanbod van Tennis Vlaanderen staat momenteel online. De inschrijvingen voor scheidrechter en interclubleider staan al open, die voor wedstrijdleider volgen binnenkort. Jullie vinden alle info via onderstaande links. Let wel op: voor sommige opleidingen zijn de nog vrije plaatsen beperkt, dus wees er vlug bij!

https://www.tennisvlaanderen.be/interclubleider

https://www.tennisvlaanderen.be/kalender-detail?courseId=178

https://www.tennisvlaanderen.be/wedstrijdleider

https://www.tennisvlaanderen.be/kalender-detail?courseId=179

https://www.tennisvlaanderen.be/scheidsrechter

https://www.tennisvlaanderen.be/kalender-detail?courseId=177

Een wedstrijd, tornooi of interclubontmoeting als official beleven, geeft een andere dimensie aan de tennissport en is een leuke manier om medeliefhebbers binnen onze sport en de competitie te begeleiden. Laat deze kans zeker niet liggen!

Met sportieve groeten,

het TCZ-bestuur