Winterwandeling hap en stap 2020

Zondag 8 maart 2020 gaan we op hap en stap met TCZ, door ons mooie landelijke Zomergem.

We starten om 12.00u in onze TCZ-bar, waar jullie meteen genieten van een glaasje cava met enkele versnaperingen. Tijdens dit aperitief maken we het parcours van de wandeling bekend.

We voorzien twee stops op de wandeling, waar jullie een lekkere hap wordt aangeboden. Wat voor heerlijks jullie mogen verwachten, houden we nog even als verrassing. Het eindpunt van de wandeling ligt ook in onze TCZ-bar, waar een dessertbuffet en een lekkere Hasseltse koffie op jullie zullen wachten.

Deelnemen kost 18,00 euro per persoon voor volwassenen, kinderen t.e.m. 12 jaar betalen 10,00 euro. Voor onze jongste deelnemers voorzien we uiteraard een alternatief voor de cava en Hasseltse koffie.

Vooraf inschrijven is noodzakelijk, dit kan t.e.m. woensdag 4 maart 2020 via onderstaand inschrijvingsformulier. Let op, je inschrijving is slechts geldig na overschrijving op het rekeningnummer BE 58 0014 7467 9579 van Tennisclub Zomergem!

Wie graag vegetarisch wenst, geef dit gerust mee in de opmerkingen bij jullie inschrijving.

Het winterzonnetje hebben we alvast besteld, nu nog een talrijke opkomst! Vrienden en familieleden zijn meer dan welkom, dat maakt het extra gezellig!

Tot dan!
het feestcomité