Openpleindag en opening buitenseizoen 2020

Deze activiteit is afgelast, lees dit bericht over de maatregelen i.k.v. Covid-19 / Coronavirus.

Op zaterdag 28 maart 2020 start het nieuwe zomertennisseizoen bij TCZ!

Onze aankondigingsborden en flyers voor de openpleindag al gespot? Ook dit jaar zet onze club haar deuren open voor het grote publiek. Iedereen die wil proeven van onze sport is op 28 maart welkom tussen 15.00 en 17.00u.

Er staan demo’s en initiaties recreatief en competitief tennis op het programma, KidsTennis, Start to Tennis en op de stand van de tennisschool kunnen jullie terecht met al jullie vragen.

Kom zeker de sfeer opsnuiven en breng al jullie geïnteresseerde vrienden, familie of buren mee! Vooraf inschrijven is niet nodig.

Verder nodigen we jullie graag uit vanaf 19.00u voor onze openingsreceptie. Traditiegetrouw bieden we al onze leden en hun gezin een drankje aan met een lekker hapje erbij. Wie wil kan die avond al een eerste balletje in open lucht slaan.

Hiervoor vragen we jullie -voor de praktische kant- wel om in te schrijven. Dit kan t.e.m. woensdag 25 maart via onderstaand inschrijvingsformulier.

De mapjes voor de interclubkapiteins zullen klaarliggen.

Laat het weer niet toe dat we tennissen op 28 maart? Niet getreurd, voor de opendeurdag voorzien we een alternatief programma en de openingsdrink vindt zeker plaats!

Tot dan!

Inschrijvingsformulier