Maatregelen Covid-19 / Coronavirus

Verwijzend naar de e-mail die jullie gisteren ontvingen van Tennis Vlaanderen, bevestigen we hierbij dat Tennisclub Zomergem ook verplicht even een pauze neemt.

Wij houden ons uiteraard aan de maatregelen die van kracht zijn t.e.m. 3 april 2020, concreet betekent dit voor onze club dat van 14 maart t.e.m. 3 april:

• Alle tennislessen worden geschorst. De gemiste lessen worden terugbetaald.
  • De contracturen in sporthal Den Boer worden geschorst. De gemiste uren worden eveneens terugbetaald.
  • Terreinen 4 en 5 zijn afgesloten, er mag NIET op getennist worden. Het online reservatiesysteem is geblokkeerd.
  • Al onze geplande activiteiten in deze periode worden afgelast:
    • Algemene Vergadering
    • Opening buitenseizoen met openpleindag
    • Infovergadering tennisschool
    • Start veteranennamiddag

Indien de overheid en Tennis Vlaanderen de richtlijnen aanpassen, nemen we hierop de gepaste acties en houden we jullie hiervan op de hoogte.

Verder hebben we de intentie om onze activiteitenkalender na 3 april af te werken zoals voorzien. Daarom blijven de inschrijvingen voor onze eerstkomende activiteiten na 3 april voorlopig gewoon open staan.

Het nieuwe tennisseizoen laat dit jaar iets langer op zich wachten, maar momenteel is dat even bijzaak. Respecteer maximaal alle voorzorgsmaatregelen… en blijf vooral gezond, allemaal!

Tot binnenkort!