Paasstages 2020

De paasstages zijn opgeschort, lees deze update van de maatregelen i.k.v. Covid-19 / Coronavirus.

Tijdens de paasvakantie richt onze club in 2020 opnieuw tennisstages in voor de jeugd, maar –NIEUW!!– ook voor volwassenen.

De stages vinden plaats in sporthal Den Boer en zijn toegankelijk voor alle spelers, zowel recreatief als competitief en voor alle niveaus, alle details vinden jullie hieronder. Inschrijven kan via deze link.

• Competitie Tennis met tornoooibegeleiding (8 t.e.m. 17 jaar):

Jeugdleden die willen/leren wedstrijden spelen, willen wij helpen en begeleiden i.f.v. techniek en tactiek. Tussen 09.30 en 12.00u is er voornamelijk techniektraining. Na de middagpauze gaan we over naar groepstraining met aandacht voor tactiektraining, wedstrijdbegeleiding en observatie.

Week 15: 06/04 – 10/04
Competitiestage o.l.v. Gregory Bauwens met begeleiding naar TC Merelbeke
Prijs: 160,00 euro p.p./week

Competitiestage o.l.v. Gregory Bauwens met begeleiding naar TC Vijverhof
Prijs: 130,00 euro p.p./week

• Tennis + “Sport & spel” (8 t.e.m. 15 jaar):

Wil je leren tennissen of je techniek bijschaven? Dit kan onder leiding van gediplomeerde tennislesgevers van Tennisschool Tennisclub Zomergem. We spelen een halve dag tennis (techniek – tactiek). De andere helft maken we spelenderwijs kennis met verschillende sporten en spelen… Dit is een kamp vol variatie en nieuwe uitdagingen, m.a.w. pret verzekerd!

Tennis + Sport & spel
Prijs: 110,00 euro p.p./week

• KidsTennis + “Spel & knutsel” (5 t.e.m. 7 jaar):

Klein begonnen, groot gewonnen! Tijdens deze stage wordt de algemene motorische vorming gestimuleerd en wordt er geoefend op vaardigheden die nodig zijn in het tennis. Een goede motorische vorming is immers de basis voor een goede coördinatie en het startpunt voor het aanleren van de verschillende technieken. De andere helft van de dag zijn er verschillende spelen… of gaan volledig zelf aan de slag om iets leuk te knutselen.

KidsTennis + Spel & knutsel
Prijs: 95,00 euro p.p./week

Tennis + Sport & spel
Prijs: 110,00 euro p.p./week

• Tennisstages voor volwassenen (vanaf 18 jaar):

Wil je graag als voorbereiding op jouw interclub of tornooien nog wat extra tips en tricks? Schrijf je dan in voor een driedaagse avondstage.

Dinsdag, woensdag en vrijdag van 19.00 tot 20.30u of 20.30 tot 22.00u (min. 4 pers.).

Volwassenstage
Prijs: 60,00 euro p.p./3 dagen

Enkele praktische zaken:

Eten en drank: kinderen brengen hun eigen lunchpakket mee en er is gratis water tijdens de stages.

Verzekering: de prijzen omvatten het kampgeld en het gebruik van materialen. Verzekering is niet inbegrepen!! Prijs: 15,00 euro eenmalig te betalen.

Betaling en info: betalen doe je via een factuur die je met mail wordt toegestuurd. Bij annulatie van het kamp wordt 25,00 euro (vaste kosten) afgetrokken van het inschrijvingsbedrag (tenzij een medisch attest kan voorgelegd worden).  5,00 euro korting voor het tweede, derde kind uit hetzelfde gezin.