Update (1) maatregelen Covid-19 / Coronavirus

Eerder deze week verstrengde en verlengde de overheid haar maatregelen i.k.v. de bestrijding van het Coronavirus, intussen heeft zij eveneens beslist dat alle sportkampen in de paasvakantie moeten worden opgeschort.

Deze update heeft een impact op de activiteiten van de tennisclubs, lees hier de recentste communicatie die Tennis Vlaanderen hierover lanceerde.

Concreet betekent dit voor onze club dat de paasstages van Tennisschool Tennisclub Zomergem worden afgelast. De inschrijvingen staan niet langer open en genoteerde inschrijvingen tot nu toe komen te vervallen.

Uiteraard hadden we dit liever anders gezien, maar graag drukken we jullie op het hart dat wij de richtlijnen van onze overheid en Tennis Vlaanderen strikt blijven opvolgen en handelen i.f.v. het belang van al onze leden.

Tennissen zetten we dus nog even on hold tot minstens 6 april. Alle data van onze voorziene clubactiviteiten na 6 april laten we voorlopig ongemoeid en inschrijven blijft mogelijk. Wanneer dit wijzigt, brengen we jullie hiervan op de hoogte.

We kijken samen met jullie nog steeds uit naar de start van het nieuwe seizoen. Blijf intussen gezond allemaal, en tot gauw!