TCZ herstart op maandag 4 mei 2020

Ook TCZ gaat weer aan (de) slag. Jullie mogen binnenkort opnieuw individueel tennissen, MAAR… onder strikte voorwaarden.

Onze terreinen gaan open op maandag 4 mei 2020 om 10.00u. Het online reservatiesysteem staat vanaf nu open.

We verwachten dat jullie de Tennis Vlaanderen Play Safe & Go regels voor spelers strikt naleven. Neem deze zorgvuldig door, net als deze aanvullende TCZ maatregelen.

Tennissen op de TCZ-outdoorterreinen kan:

• enkel door TCZ-leden en na online terreinreservatie
  • mits strikte naleving van de Play Safe & Go richtlijnen voor spelers
  • slechts met twee personen per terrein (enkelwedstrijd)

TCZ-informatie en maatregelen om op een veilige manier te spelen:

• de ingang van terreinen 4 en 5 is verplaatst naar de Tennislaan, de toegangscode hebben jullie per mail ontvangen.
  • de terreinen 1-2-3 zijn enkel toegankelijk vanaf kant Den Boer via de trapjes. Aan het hek hangt een fietsslot, de toegangscode hebben jullie eveneens per mail ontvangen. Gelieve het hek na het openen steeds onmiddellijk weer te sluiten en het fietsslot steeds op slot te willen doen!
  • TCZ hangt op elk terrein een samenvatting uit van de Play Safe & Go regels
  • breng wegwerphandschoenen mee en draag deze zeker tijdens:
  • het vegen van het terrein
  • het bedienen van de automatische sproeiinstallatie (drukknoppen T1 en T2 bevinden zich aan de lichtschakelaarskast op T1, drukknop T3 bevindt zich op de verlichtingspaal)
  • het in- en uitschakelen van de verlichting
  • blijf vegen op alle terreinen en automatisch sproeien op terreinen 1-2-3 (sproeien op terreinen 4 & 5 kan voorlopig niet)
  • houd onze terreinen netjes, laat geen afval of gebruikte handschoenen achter!
  • TCZ voorziet desinfecterende handgel en reserve wegwerphandschoenen op elk terrein. De plaatsen zijn duidelijk gemarkeerd.

Niet-naleving van de maatregelen:

• We gaan ervan uit dat iedereen de maatregelen maximaal respecteert. Het gaat tenslotte over de gezondheid van al onze leden die we als club absoluut willen beschermen.
  • Mochten we toch inbreuken vaststellen, dan volgen volgende sancties:
  • wie de regels de eerste keer niet naleeft krijgt een waarschuwing
  • wie de regels een tweede keer overtreedt wordt voor onbepaalde tijd geblokkeerd in het online terreinreservatiesysteem en kan dus voorlopig niet meer spelen

Clubleden van buiten Lievegem:

• jullie verplaatsing naar onze terreinen wordt beschouwd als essentieel
  • houd je bewijs van lidmaatschap en terreinreservatie bij (smartphone) voor mogelijke politiecontrole onderweg

Lessen:

• de tennislessen gaan eveneens van start op maandag 4 mei met één trainer en twee lesvolgers
  • de regels Play Safe & Go Spelers en Play Safe & Go Trainers worden gerespecteerd
  • de lessen vinden plaats op terrein 4 en 5 en zijn zichtbaar in het reservatiesysteem

Het clubhuis, kleedkamers en sanitair blijven voorlopig gesloten. Ook uitgebreide groepslessen en clubactiviteiten zijn voorlopig niet aan de orde.

Nogmaals, we rekenen erop dat iedereen de Play Safe & Go regels respecteert alsook de aanvullende maatregelen van TCZ.

Lees alle regels zorgvuldig na voordat je komt spelen, zodat je niks vergeet wanneer je thuis vertrekt (wegwerphandschoenen, gemarkeerde ballen, …)

We wensen jullie allen een goede start!

Tot gauw,

het TCZ-bestuur