Tabellen laddercompetitie 2020

De eindronde van de laddercompetitie 2020 is ingezet! Alle eindrondespelers ontvingen al een mail van Fien met volgende info:

• Zoals reeds aangekondigd, worden de volgende twee weken gebruikt om eindronde te spelen.
  • Gelieve contact op te nemen met jouw tegenstander en de match te spelen vóór zondag 20 september.
  • Nadien wordt de halve finale gespeeld tussen 20 en 23 september. De finales werden voorzien voor zondag 27 september, door het stormweer worden ze uitgesteld en op een latere datum gespeeld.
  • Zoals gewoonlijk worden twee winnende sets naar 4 gespeeld, bij gelijke setstand wordt nog een beslissende derde set gespeeld naar twee winnende games.
  • Nadien mag je via mail de score doorgeven: devuyst.fien@gmail.com (geen Whatsapp of andere kanalen!).
  • Houd jullie nog steeds aan de Play Safe & Go regels.

Veel succes aan iedereen die nog in de running is, ontdek de tabel van de eindronde via onderstaande link:

Tabel A en B – Tussenstand 26 september 2020

Herbekijk de vorige updates: