TCZ gaat écht van start

Goed nieuws! We hebben vandaag onze activiteitenkalender voor dit zomerseizoen aangepast en gaan morgen –vrijdag 12 juni– meteen écht van start dit seizoen!

Om 14.00u openen we ons terras en de TCZ-bar voor de veteranennamiddag, vanaf 19.00u verwachten we jullie voor de eerste vrije dubbelavond (deze vervangt de zomercompetitie).

Deze twee activiteiten vinden voortaan elke vrijdag plaats. We tennissen op drie terreinen mét eigen ballen, en de dubbels worden ter plaatse opgesteld. Vooraf inschrijven is niet nodig, uiteraard ben je wel lid van TCZ.

Onze TCZ-bar zal geleidelijk aan steeds meer open zijn:

• vanaf vrijdag 12 juni elke vrijdag vanaf 14.00u
  • vanaf zondag 21 juni elke zondag vanaf 10.00u (apérotennis > nieuwe activiteit!!)
  • vanaf zaterdag 4 juli elke zaterdag vanaf 10.00u (start jeugdinterclub)

Aandacht: we houden ons nog steeds aan de gekende social distancing regels en de aangepaste Play Safe & Go maatregelen, op en naast het terrein! Voor wie na het tennis een drankje nuttigt, benadrukken we deze zaken:

• we wassen en reinigen heel regelmatig onze handen en houden afstand
  • we volgen de horecarichtlijnen
  • slechts 1 persoon tegelijkertijd aan de bar om te bestellen / af te rekenen
  • we betalen (contactloos) met Bancontact
  • maximaal 10 personen aan een tafel (denk aan jullie bubbel!)
  • bij een toiletbezoek reinig je zelf (vóór en na je boodschap) het toilet

Enkele activiteiten zijn uit veiligheidsoverwegingen van de kalender geschrapt, voor sommige leggen we later een definitieve datum vast.

Noteer zeker zondag 21 juni in jullie agenda. Dan houden we voor de eerste keer de gloednieuwe activiteit apérotennis!

We kijken er naar uit om jullie allen terug te zien. Samen zorgen we voor een geslaagde seizoensstart, in alle veiligheid!