TCZ tornooiweken 2020 volwassenen afgelast

Zoals sommigen al gezien hebben op onze aangepaste activiteitenkalender, hebben we beslist om het open enkel- en dubbeltornooi dit jaar niet te laten plaatsvinden. De reden hiervoor is tweeledig:
  • het is organisatorisch niet haalbaar om op drie weken tijd een tornooi te organiseren die de gezondheid van alle deelnemers en vrijwilligers kan garanderen
  • deze zomer kan het bargebeuren, wat toch wel een belangrijke bron van inkomsten is tijdens het tornooi, verre van normaal plaatsvinden. Met de grote investering rond de overkapping van terreinen 4 en 5 later dit jaar in ons achterhoofd willen we eventuele financiële tekorten graag vermijden.
Ter vervanging zetten we deze zomer volop in op clubactiviteiten zoals de laddercompetitie, de vrije dubbelavonden op vrijdag, apérotennis op zondagvoormiddag, en uiteraard ons clubtornooi.
Het Ethias Tour jeugdtornooi en de Sunweb Kids Toer zullen wel plaatsvinden omdat deze gelinkt zijn aan onze tennisstages en kinderen een kleiner risico lopen op besmetting.
Wij hopen op jullie begrip en maken er in 2021 een speciale editie van met onze gloednieuwe indoorhal, het EK-voetbal op groot scherm, een tornooibarbecue en allerlei andere leuke randactiviteiten!
het bestuur en de tornooileiding