Apérotennis 2020

Graag nodigen we jullie uit voor een gloednieuwe activiteit op onze kalender: apérotennis.

We verwachten jullie nu zondag 21 juni 2020 om 09.45u om vanaf 10.00u een balletje te slaan en/of gezellig het zondagmiddagaperitief in te zetten vanaf 11.30u.

Alle TCZ-leden vanaf 16 jaar (geboortejaar 2004) kunnen deelnemen aan het tennis, vooraf inschrijven is niet nodig. We houden het vooral informeel en gezellig en stellen de wedstrijden (dubbels) -na jullie aanmelding- ter plaatse samen om 09.55u.

Wie vrienden of familie heeft die graag mee een glaasje komen drinken op ons terras, zij zijn uiteraard ook welkom! Geen betere manier om de zomer in te zetten, toch?

Kom zeker langs en ontdek welke drankjes en tapas we voor de gelegenheid in petto hebben.

We hopen op deze activiteit ook onze nieuwe leden te mogen verwelkomen, dit is de ideale gelegenheid om kennis te maken!

Uiteraard rekenen we nog steeds op ieders waakzaamheid om de social distancing en Play Safe & Go regels te respecteren. We blijven voorzichtig zodat onze tenniszomer mag blijven duren!

Tot zondag, het zonnetje is besteld!