Familiedubbeltornooi 2020

We voegen opnieuw een extra activiteit toe aan onze kalender! Wat denken jullie ervan om op onze nationale feestdag 21 juli 2020 deel te nemen aan het TCZ familiedubbeltornooi?

We spelen van 10.00 tot 17.00u dubbels in familieverband, dit zijn de voorwaarden om deel te nemen:

• Minimum één persoon per dubbelteam is lid bij Tennisclub Zomergem
  • Tussen de teamleden moet er een familieband zijn
  • De gezamenlijke minimumleeftijd per dubbelteam is 30 jaar

Voor de TCZ-leden die graag willen meespelen, maar geen familielid hebben die met hem/haar kan of wil spelen, hebben we een ‘adoptieformule’ uitgewerkt. Schrijf je in zonder partner en wij zoeken een adoptiepartner voor jou!

Er zijn drie reeksen:

Softbalreeks
In deze reeks spelen we enkel met softballen. Deze reeks is geschikt voor alle kinderen t.e.m. 11 jaar en hun familielid (behalve wanneer de kinderen meer dan 10 punten hebben). In dit laatste geval wordt er gespeeld in de reeks tot 20 punten.

Reeks tot 20 punten
Het dubbelteam mag gezamenlijk maximum 20 punten hebben.

Reeks > 20 punten
Het dubbelteam moet gezamenlijk minimum 20 punten hebben.

Inschrijven is verplicht en kan via onderstaand inschrijvingsformulier. Uiterste inschrijvingsdatum is zaterdag 18 juli 2020. Opgelet, je mag maximum aan twee reeksen deelnemen.

De wedstrijden worden op voorhand geloot en iedereen krijgt vooraf bericht wanneer hij/zij moet spelen.

Gelieve telkens 15 min. vóór aanvang van je wedstrijd aanwezig te zijn!

Om de honger te stillen, serveren we de hele dag door frietjes en hamburgers. En we houden het uiteraard nog steeds Covidproof!

We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen!

het TCZ-bestuur