Roséclubtornooi: inschrijving en randanimatie

Vanaf vandaag kunnen jullie inschrijven voor het roséclubtornooi via https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=72714. Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 31 juli 12.00u. Gelieve bij jullie inschrijving jullie beschikbaarheid zo correct mogelijk in te willen vullen.

Voor de reeks “Enkel Gemengd” (beginners en 3-punters) kan er niet ingeschreven worden via de Tennis Vlaanderen website. Inschrijvingen voor deze reeks gebeuren via onderstaand inschrijvingsformulier.

Je kan alle reeksen nog eens rustig nakijken op de Tennis Vlaanderen link hierboven of in het vorige bericht rond het clubtornooi. Deelnemen kan maximaal in 3 reeksen.

Zoals elk jaar zorgen we ook elke avond voor iets om te eten. Dit kan van 17.30 – 22.00u. Op de club zal een lijst uithangen met wat er de komende dagen geserveerd wordt. Op 4 augustus starten we alvast met broodje beenham.

Tot slot willen we er jullie graag nog eens attent op maken dat de verstrengde maatregelen van Tennis Vlaanderen zoals de mondmaskerverplichting strikt dienen nageleefd te worden. Als iedereen zich aan de regels houdt, maken we er dit jaar opnieuw een fantastische editie van.