Roséclubtornooi 2020: extra informatie finaledag

Aanvullend op de info die we eerder uitstuurden over de finaledag van ons roséclubtornooi, wil ik graag nog even de aandacht vestigen op onderstaande punten:

1. Covid-richtlijnen

Tot nu toe verloopt het roséclubtornooi absoluut naar wens en houdt iedereen zich maximaal aan de Covid-richtlijnen.

Om het tornooi tot een goed einde te brengen moeten we toch nog wat extra inspanning leveren en wel specifiek het volgende:

• 1,5 METER AFSTAND HOUDEN BETER RESPECTEREN
  • MONDMASKER DRAGEN BIJ HET HEEN EN WEER LOPEN
  • NEERZITTEN
  • REGISTREREN DOOR DE QR-CODE TE SCANNEN OF OP HET BLAD AAN DE BAR
    (leden die niet spelen en andere bezoekers)
  • TOEGANG TOT DE BAR VRIJHOUDEN
  1. Prijsuitreiking en verloting juweel

De bekers worden onmiddellijk na iedere wedstrijd aan de winnaars uitgereikt.

Het juweel en twee andere prijzen worden op de finaledag verloot onder alle deelnemers van het roséclubtornooi. De uitslag van de trekking wordt achteraf gepubliceerd op onze website en sociale media.

Bij deze de oproep aan iedereen om het tornooi tot een mooi einde te brengen door de richtlijnen zelf te respecteren en middels een gepaste sociale controle eventuele inbreuken snel te corrigeren.

DANK AAN ALLEN EN IEDEREEN, NOG EEN AANGENAAM EN SPANNEND TORNOOI TOEGEWENST!

John de Baere
de voorzitter