Roséclubtornooi 2020 was een groot succes

We hebben een zeer succesvol roséclubtornooi achter de rug waar denk ik iedereen met volle teugen heeft van genoten.

Sportief hebben we prachtige wedstrijden gezien en wel op een vaak zéér hoog niveau.

Clubkampioen bij de dames werd dit jaar verrassend, maar zeer terecht Wendy Verspeelt en bij de heren hebben we eveneens een nieuwe kampioen, namelijk Christophe Berth.

De andere kampioenen zijn:

EH1: Christophe Berth EH2: Ives Bauwens EH45+: Christophe De Prest ED1: Wendy Verspeelt ED2: Lillemor Lehoucq EG: Dirk Gyselinck DH1: Daan Blomme en Hans Calsyn DH2: Arne Van Campe en Dirk Van Daele DH3: Dirk Gyselinck en Jonathan Claeys DD1: Ellen Desmet en Elke Van Maldegem DD2: Maxine Mestdagh en Nathalie Buysse DD3: Elien Meirlevede en Kaat Versele DG1: Ellen Desmet en Christophe Berth DG2: Pauline Van Daele en Arne Van Campe DG3: Jonathan Claeys en Kaat Versele

Alle uitslagen en tabellen zijn beschikbaar via deze link en ook hier. Enkele foto’s van onze finalisten vinden jullie in het fotoalbum.

De sportieve leiding lag voor het eerst in handen van een volledig nieuw en vooral jong team namelijk Daan, Elke, Delphine, Franky en Christophe.

Ze hebben dit uitstekend gedaan en de toekomst is dan ook geborgd. Ook wil ik Dino bedanken voor de jarenlange wedstrijdleiding van ons clubtornooi. Hij keek toe en zag dat goed was.

Dan hebben we onze barmensen Rita, John en Peter die het hele tornooi paraat stonden om iedereen van de nodige spijs en drank te voorzien. Ze deden dat prima en dit tot tevredenheid van de soms dorstige leden.

Ook dank aan het catering team o.l.v. Dominique en Lieve en een groot aan tal spontane vrijwilligers die iedere avond voor de nodige food zorgden.

En dan natuurlijk niet te vergeten Carlos die alle noodweer trotseerde en ervoor zorgde dat de terreinen weer razendsnel bespeelbaar waren.

En dan jullie, leden en andere bezoekers, bedankt voor de medewerking en het maximaal respecteren van de Covid-richtlijnen. Dit maakte het voor ons mogelijk het clubtornooi tot een goed einde te brengen.

HET RESULTAAT IS EEN MEER DAN SUCCESVOL CLUBTORNOOI EN EEN VERDER GROEIEND LEDENAANTAL (MOMENTEEL 411 EN OP NAAR DE 450).

IEDEREEN BEDANKT EN KOM NAAR ONZE ACTIVITEITEN SPECIFIEK DE VRIJDAG EN ZONDAGVOORMIDDAG.

De winnaars van de tombola onder de deelnemers zijn trouwens: Olivier Van De Wiele, Nele Van Driessen, Carine Mortier, Luc Leybaert, Greta Vereecke. Hieronder zien jullie een filmpje van de trekking.

Met vriendelijke groeten,

Jullie voorzitter

P.S.: Voor de critici: scampipasta voorlopig niet verkrijgbaar en dank voor het medeleven.