Winterlessen 2020 – 2021

Beste leden,

De vakantie loopt stilaan op haar einde, het wordt dus tijd om in te schrijven voor de winterlessen. Deze lessenreeks bestaat uit 20 lessen, start in de vierde week van september en loopt tot eind maart 2021.

De lessen zijn toegankelijk voor zowel jeugdspelers als voor volwassenen op recreatief en competitief niveau. Bekijk via deze link alle details en de volledige kalender.

Alle lessen vinden steeds plaats in de sporthal van Sportcentrum Den Boer.

Inschrijven doe je via onderstaand inschrijvingsformulier. Op zondag 20 september 2020 sluiten we de inschrijvingen af, maar wanneer alles volzet is, kan dit vroeger gebeuren. Snel inschrijven is dus de boodschap!

Tip aan de ouders om te weten in welke kleur je je kind best inschrijft: deze komt overeen met de beschermende kleurband die de meeste kids ondertussen op hun racket hebben. Bij twijfel, spreek gerust de (hoofd)trainer even aan.

Met sportieve groeten,

het trainersteam