TCZ verbreekt haar record aantal leden!

Nu de storm Odette is gekalmeerd en we opnieuw hopen op wat beter tennisweer, hebben we fantastisch nieuws met jullie te delen… Afgelopen weekend verbroken we bij Tennisclub Zomergem ons record qua ledenaantal!

In 2004 haalden we het hoogste aantal leden ooit en stond het record sindsdien op 427. Afgelopen vrijdag telden we het 428e lid en momenteel staat onze teller zelfs al op 430!

Dit is nieuws waar onze voorzitter en de hele bestuursploeg heel blij mee zijn. Al onze inspanningen om van Tennisclub Zomergem een club te maken waar het voor jong en oud, competitieve en recreatieve spelers, supporters en familieleden leuk vertoeven is, zijn niet voor niks gebleken en dat doet deugd!

Daarom willen we jullie, onze leden, heel graag bedanken voor jullie vertrouwen en voor het feit dat jullie steeds vol enthousiasme aan onze clubactiviteiten en het clubgebeuren deelnemen en meehelpen. Ook de nieuwe leden die we dit jaar mochten verwelkomen zijn we heel dankbaar en hopen we de komende tijd beter te leren kennen.

Het jaar 2020 is een heel moeilijk jaar vol uitdagingen gebleken die nog niet allemaal achter de rug zijn, maar samen met jullie zien we een mooie toekomst tegemoet!

Bedankt, wij drinken er vanavond alvast een glaasje op vanuit ons kot!