Jeugdvriendelijke Tennisclub mét Erkende Tennisschool 2021!

Fantastisch nieuws voor onze club waar we terecht trots op mogen zijn! Ook dit jaar reikt Tennis Vlaanderen ons het label ‘Jeugdvriendelijke Tennisclub’ mét ‘Erkende Tennisschool’ uit. Al voor het negende jaar op rij ontvangt Tennisclub Zomergem deze dubbele erkenning. Dit is zoals steeds een mooie kroon op het harde werk van ons bestuur, onze tennisschool, ons trainersteam en onze vrijwilligers, maar ook op het enthousiasme van onze speler(tje)s!

Lees met ons mee wat Tennis Vlaanderen ons eerder vandaag schreef:

Hallo,

2020 was een uitzonderlijk jaar omwille van Covid-19… Toch hebben jullie er alles aan gedaan om onze jeugd steeds veilig te laten tennissen. Bedankt hiervoor!

Om jullie te erkennen voor de geleverde inspanningen, kunnen we de jeugdwerking van TENNISCLUB ZOMERGEM waarderen met het label:

Jeugdvriendelijke Tennisclub 2021 én Erkende Tennisschool!

Deze terechte erkenning mogen jullie gedurende het volledige tennisjaar 2020-2021 gebruiken in jullie clubbrand
ing.

Fantastisch dat jullie zoveel inspanningen geleverd hebben om een kwaliteitsvolle jeugdwerking neer te zetten! We hopen mee met jullie dat de winteronderbreking niet al te lang zal duren en dat de club- en jeugdwerking snel weer helemaal hervat kan worden. Veel succes alvast met de voorbereidingen!