Lidgeld 2021

Weldra een nieuw jaar betekent opnieuw tijd om het TCZ-lidmaatschap te hernieuwen. Breng je lidgeld dit jaar vóór 1 februari online via deze link (onder de rubriek “Tarieven) op de Tennis Vlaanderen website in orde en je wordt of blijft het komende jaar lid van onze club, zonder dat je info mist.

Bekijk hier de instructievideo die stap voor stap uitlegt wat je precies moet doen.

Na je aanvraag ontvang je via e-mail een overschrijvingsformulier. Controleer dus zeker of al je gegevens kloppen en wijzig en/of vul aan indien nodig!!!

Hieronder het overzicht van onze lidgelden 2021. Opgedeeld per leeftijdscategorie. Hiervoor mogen alle leden in het zomerseizoen van 1 april t.e.m. 30 september spelen op onze 5 buitenterreinen.

Leeftijdreeksen voor 2021
volw. vanaf 2002 en vroeger 130,00 euro*
jeugd 2003 t.e.m. 2008 65,00 euro
+8 2009 t.e.m. 2012 45,00 euro
-8 2013 en later 25,00 euro
steunend lid 35,00 euro

* Elke bijkomende volwassene binnen hetzelfde huisgezin en wonende onder hetzelfde dak betaalt 100,00 euro. Op voorwaarde dat het eerste lid effectief 130,00 euro betaald heeft.

Goed om weten:

– Via je ziekenfonds genieten van een tegemoetkoming op je lidgeld? Van zodra het lidmaatschap verwerkt en betaald is kan je op je spelersdashboard (Tennis Vlaanderen site) bij het overzicht van je abonnement het document voor de mutualiteit afdrukken. Dit is al volledig ingevuld.

– Heb je al een Tennis Vlaanderen lidmaatschap 2021 bij een andere club? Als volwassene krijg je 15,00 euro korting op het TCZ-lidgeld. Jeugdleden ontvangen 10,00 euro korting.

– Voor iedereen die lid was in 2020 en zijn/haar lidmaatschap niet hernieuwt, stopt de clubcommunicatie op 1 februari 2021.

Lesvolgers:

– Volg je momenteel les, wens je in april terug aan de lessen deel te nemen? Wil je graag in de zomer stage volgen, of wil je gewoon tennissen op onze buitenterreinen? Dan kan dit enkel indien je in 2021 lid wordt van de club. Tijdig het lidgeld voor 2021 betalen is dus de boodschap!

Instappen aan verminderd tarief:

Instapmogelijkheid later op het jaar aan verminderd tarief is er uitzonderlijk voor nieuwe leden die voorheen nooit lid waren bij TCZ, of voormalige TCZ-leden die gedurende minstens 5 jaar geen lid meer waren van de club (om recht te hebben op het verminderd tarief 2021 dateert je laatste TCZ-lidmaatschap dus van 2015 of eerder). Dit tarief geldt vanaf 1 juni 2021 en bedraagt 65,00 euro.

Nog vragen over het lidmaatschap of lukt het online niet zo goed? Contacteer onze secretaris Jeanine Vandevelde op 09 372 97 14 of j.vandevelde2@telenet.be

We wensen iedereen een gelukkig nieuwjaar en een bijzonder succesvol tennisseizoen 2021! Hopelijk kunnen we snel terug onder normale omstandigheden aan de slag.