Tabel laddercompetitie 2021

De laddercompetitie 2021 kan van start op 1 april, de starttabel staat klaar! Het uitdagen kan beginnen…

Vooraleer jullie zich in de arena begeven, graag nog even aandacht voor onderstaande zaken:

• Lees de spelregels van de laddercompetitie nog eens goed na.
  • Op zoek naar het telefoonnummer van de TCZ’er die je wil uitdagen? Consulteer onze telegids.
  • Matchuitslagen doorgeven kan enkel per mail naar devuyst.fien@gmail.com (geen Whatsapp of andere kanalen!).
  • Draag een mondmasker wanneer je onze club betreedt. Het masker mag af wanneer je als speler het terrein opstapt. Na de match zet je je masker terug op alvorens je het terrein verlaat.
  • We respecteren nog steeds de Tennis Vlaanderen Play Safe & Go maatregelen.

De eerste update van de stand van deze laddercompetitie komt er op zaterdag 24 april.

Wil je ook graag deelnemen? Inschrijven kan nog, je wordt dan op 24 april onderaan de ladder toegevoegd.

Veel succes!

Fien