Tabel laddercompetitie 2021

De laddercompetitie 2021 ging op 1 april van start en draaide op volle toeren. De acht eindrondespelers streden hard voor de titel, maar er kan maar één winnaar zijn. Op onze slotdag op 2 oktober werd de finale gespeeld en is de nieuwe eindwinnaar van de laddercompetitie bekend!

Herbekijk de vorige updates:

Vooraleer jullie zich in de arena begeven, graag nog even aandacht voor onderstaande zaken:

• Lees de spelregels van de laddercompetitie goed na.
  • Op zoek naar het telefoonnummer van de TCZ’er die je wil uitdagen? Consulteer onze telegids.
  • Matchuitslagen doorgeven kan enkel per mail naar devuyst.fien@gmail.com (geen Whatsapp of andere kanalen!).
  • Draag een mondmasker wanneer je onze club betreedt. Het masker mag af wanneer je als speler het terrein opstapt. Na de match zet je je masker terug op alvorens je het terrein verlaat.
  • We respecteren nog steeds de Tennis Vlaanderen Play Safe & Go maatregelen.

Wil je ook graag deelnemen? Inschrijven kan nog, je wordt dan bij de volgende update onderaan de ladder toegevoegd.

Veel succes!

Fien