Tabel laddercompetitie 2021

De laddercompetitie 2021 is sinds 1 april van start en draait op volle toeren. Het tempo is iets gezakt tegenover de vorige update, maar in totaal werden toch al 84 wedstrijden gespeeld. Hierbij een oproep om jullie met dit prachtige weer en naar aanloop van onze tornooiweken nog eens volledig te laten gaan. Ook wie nog niet van start ging, dit is het moment!

Bekijk hieronder de tussenstand van 16 juni, de volgende update voorzien we op zaterdag 10 juli 2021.

Herbekijk de vorige updates:

Vooraleer jullie zich in de arena begeven, graag nog even aandacht voor onderstaande zaken:

• Lees de spelregels van de laddercompetitie goed na.
  • Op zoek naar het telefoonnummer van de TCZ’er die je wil uitdagen? Consulteer onze telegids.
  • Matchuitslagen doorgeven kan enkel per mail naar devuyst.fien@gmail.com (geen Whatsapp of andere kanalen!).
  • Draag een mondmasker wanneer je onze club betreedt. Het masker mag af wanneer je als speler het terrein opstapt. Na de match zet je je masker terug op alvorens je het terrein verlaat.
  • We respecteren nog steeds de Tennis Vlaanderen Play Safe & Go maatregelen.

Wil je ook graag deelnemen? Inschrijven kan nog, je wordt dan bij de volgende update onderaan de ladder toegevoegd.

Veel succes!

Fien