Tabel laddercompetitie 2021

De laddercompetitie 2021 ging op 1 april van start en draaide op volle toeren. Intussen is de eindstand bekend en is de eindronde van start gegaan. De acht eindrondespelers (proficiat!) werden reeds gecontacteerd en kunnen van start, we zijn heel benieuwd wie op de slotdag op 2 oktober de finale mag spelen!

Herbekijk de vorige updates:

Vooraleer jullie zich in de arena begeven, graag nog even aandacht voor onderstaande zaken:

• Lees de spelregels van de laddercompetitie goed na.
  • Op zoek naar het telefoonnummer van de TCZ’er die je wil uitdagen? Consulteer onze telegids.
  • Matchuitslagen doorgeven kan enkel per mail naar devuyst.fien@gmail.com (geen Whatsapp of andere kanalen!).
  • Draag een mondmasker wanneer je onze club betreedt. Het masker mag af wanneer je als speler het terrein opstapt. Na de match zet je je masker terug op alvorens je het terrein verlaat.
  • We respecteren nog steeds de Tennis Vlaanderen Play Safe & Go maatregelen.

Wil je ook graag deelnemen? Inschrijven kan nog, je wordt dan bij de volgende update onderaan de ladder toegevoegd.

Veel succes!

Fien