Kick-off weekend 2021

Het is zo ver! Eindelijk kunnen we het zomerseizoen officieel openen. Jullie zijn allemaal welkom op het ‘Coronakapsel’ kickoff weekend op zaterdag 8 en zondag 9 mei 2021.

Wat staat er op het programma?

• Dubbelen vanaf 13.00u
  • Gezellig bijbabbelen met een glas en een hapje op ons coronaproof terras
  • Elke dag wordt er een prijs uitgedeeld voor het leukste ‘coronakapsel’.

Wie mag en hoe kan je deelnemen?

• Je moet beschikken over een groen corona TCZ-paspoort (= je moet lid zijn van Tennisclub Zomergem en ouder zijn dan 12 jaar)
  • Je moet op voorrand aangemeld zijn via onderstaand inschrijvingsformulier. Bij inschrijving graag specifiëren welke dag je kan spelen.

Inschrijven kan met jouw bubbel van 4 of individueel.

Schrijf snel in, de uiterste inschrijvingsdatum is woensdag 5 mei om middernacht. Daarna leggen we de matchen vast en wordt iedereen verwittigd wanneer hij/zij moet spelen.

Hopelijk zijn de weergoden ons tijdens het kick-off weekend en in de komende maanden goed gezind en maken we er samen een leuke en sportieve dag en tennisseizoen van!

P.S.: op onze website vind je binnenkort de aangepaste kalender. Noteer alvast:

• Op zondag 16 mei start het apérotennis.
  • Op vrijdag 14 mei starten het veteranentennis en de vrije dubbelavonden.
  • Vanaf dinsdag 11 mei is er tot begin juni op dinsdag-, woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag een interne interclub. De kapiteins worden hiervan verwittigd.