Aangepaste activiteitenkalender 2021

Het was even wachten, maar zoals jullie eerder deze week al vernamen kan ons nieuwe zomerseizoen het komende weekend eindelijk écht van start.

Onze activiteitenkalender onderging enkele kleine aanpassingen. De officiële interclubcompetitie wordt helaas geschrapt, een aantal activiteiten zijn verschoven maar ons TCZ-terras kan terug open, dus we klagen niet!

De officiële interclubcompetitie vervangen we op door een interne interclub, die van start gaat op dinsdag 11 mei en eindigt begin juni. De jeugd speelt op woensdagnamiddag en de volwassenen op dinsdag-, zaterdag- en zondagnamiddag. De interclubkapiteins krijgen hierover alle gewenste informatie.

Het veteranentennis en de vrije dubbelavonden gaan een week later dan voorzien van start, nl. op vrijdag 14 mei gevolgd door het apérotennis op zondagmorgen 16 mei.

Verdere activiteiten en tornooien blijven voorlopig op hun oorspronkelijke datum. Hopelijk kunnen we dit zo houden, we houden jullie op de hoogte!

Tot slot geven we graag mee dat ons TCZ-terras het hele zomerseizoen open zal zijn op volgende dagen:

• Dinsdag, vanaf 13.00u
  • Woensdag, vanaf 13.00u