Reservatiemogelijkheid met niet-leden

Nieuw:

– Elk lid kan vanaf nu (onbeperkt) reserveren met een niet-lid gewoon via ons online reservatiesysteem. Direct na het reserveren betaal je online 5,50 euro voor het niet-lid. Je krijgt 1 uur de tijd om de betaling uit te voeren. Bij niet-betaling verdwijnt de reservatie. Bij annulatie wordt het geld teruggestort.

De gratis speelbeurten met een niet-lid die sinds de Covidperiode niet meer van toepassing waren, komen nu dus definitief te vervallen.

– Na het klikken op de + om de tegenspeler toe te voegen komt er een vakje gastspeler tevoorschijn. Klik daarop. Daar zie je iedereen die reeds gekend is bij Tennis Vlaanderen. Kies nu je tegenspeler en volg de betalingsprocedure.

– Ook spelen met iemand die nog niet gekend is bij Tennis Vlaanderen kan: maar dan dien je eerst een account aan te maken (naam + voornaam, geslacht, geb.datum, tel., e-mail). Dit kan jij doen of de tegenspeler zelf. Dit via de site van Tennis Vlaanderen => terrein, in de linkse kolom klikken op account als niet-lid aanmaken. Dit is slechts eenmalig. Van dan af zal deze persoon in de lijst gastspelers staan.

– Let wel, dit is enkel een registratie. Deze persoon is niet verzekerd! Enkel de personen die effectief lid zijn bij Tennis Vlaanderen zijn verzekerd!

We hopen dat onze leden dit aanbod zullen gebruiken om hun vrienden en/of familie op een gezellige manier kennis te laten maken met TCZ!

En wie weet, hebben ze dan interesse voor ons instapaanbod aan gunsttarief vanaf 1 juni voor nieuwe leden. (zie brief lidgeld)