Inschrijvingen roséclubtornooi 2021

Het Roséclubtornooi komt eraan en vindt dit jaar plaats van donderdag 5 t.e.m. zaterdag 14 augustus. (We zijn ons als clubbestuur bewust van de huidige Corona-situatie en zorgen ervoor dat het clubtornooi volledig conform de laatste richtlijnen kan plaatsvinden.)

In alle reeksen kan er deelgenomen worden door alle TCZ-leden van 0 tot 99 jaar. We beperken dit jaar het aantal flessen rosé tot maximaal vier, ongeacht het aantal reeksen waarin er deelgenomen wordt. De finalisten en winnaars krijgen uiteraard nog iets extra.

Ook nieuw vanaf dit jaar, is dat er in het enkelspel (net zoals in dubbel) een supertie-break wordt gespeeld in plaats van een derde set. (In de finales wordt er wel een gewone derde set gespeeld).

Inschrijven kan vanaf nu via: https://www.tennisvlaanderen.be/tornooi-detail?tornooiId=87437. Opgelet: voor de reeks Enkel Gemengd schrijf je in via onderstaand inschrijvingsformulier.

Je kan deelnemen in maximaal 3 van onderstaande reeksen:

Enkel Dames I:               3 – 90 punten

Enkel Dames II:              3 – 10 punten

Enkel Heren I:                 3 – 90 punten

Enkel Heren II:                3 – 10 punten

Enkel Heren +45 jaar:    3 – 30 punten (geboren 1976 of vroeger)

Enkel Gemengd:              beginners en 3-punters

Dubbel Dames I:              6 – 140 punten

Dubbel Dames II:             6 – 25 punten

Dubbel Dames III:           6 – 10 punten

Dubbel Heren I:               6 – 140 punten

Dubbel Heren II:              6 – 25 punten