Wekelijkse activiteiten tot roséclubtornooi

Zondag beleefden we onder een stralende zon de slotdag van onze open tornooiweken. Nog eens bedankt aan iedereen die deelnam, een handje toestak, ons een bezoekje kwam brengen of kwam supporteren!

Stilaan leven we toe naar de start van ons roséclubtornooi op 5 augustus, maar in tussentijd hernemen we onze wekelijkse activiteiten.

Dit betekent dat er in de komende twee weekends opnieuw veteranennamiddag is op vrijdagnamiddag, vrij dubbel op vrijdagavond en apérotennis op zondagvoormiddag.

De ideale kans om terug in routine te geraken en nog wat oefenballetjes te slaan voor het clubtornooi.

Ook de laddercompetitie loopt nog steeds door, profiteer van dit schitterende zomerweer om elkaar uit te dagen voor een volgende wedstrijd!